LIVRARE SI PLATA

Prețul
Prețul produselor afișat pe site este în lei (cu TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 250 lei și care este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 250 lei) și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

Transportul
Transportul se face prin Andreea Express . Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Andreea Express. Taxa de transport pentru produsele sub 3kg este de 25 ( TVA inclus ) , iar ce depaseste 3kg, se mai adauga o taxa de 1 RON per kg.

Metoda de plată
Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către agentul Andreea Express care îți livrează coletul acasă)

Confirmare & livrare
După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon completat de tine atunci când ai făcut comanda pe site. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comandă sau la cea confirmată telefonic. Fiecare comandă se va verifica telefonic cu unul dintre angajații X-Sport. Dacă dorești altă adresă de livrare decât cea din buletin, completează o altă adresă de livrare sau anunță-ne telefonic (la numărul de telefon 0356-437803) / pe e-mail (la adresa comenzi@x-outdoor.ro).

Anularea comenzii
Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect / telefonul e închis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile, comanda va fi anulată.
Termenul de livrare
Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la X-Sport se încadrează între 24 de ore și 3 zile din momentul confirmării telefonice și înregistrării comenzii prin serviciul de curierat Andreea Express.
 
Excepții
În condiții speciale (sărbători, perioade de reduceri sau promoții) ne asumăm dreptul de a mări timpul de livrare, dar te vom anunța și pe tine din timp.
Nu putem garanta că toate produsele afișate pe site se află și pe stocuri, pentru că pot fi comandate de 2 persoane în același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă au fost comandate de 2 persoane concomitent, dacă prezintă defecte de fabricație detectate la verificare sau dacă furnizorii nu le mai produc. Dar cu siguranță te vom anunța telefonic, dacă este cazul.
Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

Telefon: 0356-437803

Email: xoutdoortm@gmail.com