POLITICA DE RETUR

Condiții de returnare
Produsele comandate de pe site-ul www.x-outdoor.ro pot fi returnate fie pentru că marimea nu se potrivește, fie pentru că dorești alt produs în schimb, fie pentru că prezintă defecte de fabricație nedetectate la controlul dinaintea livrării, fie fără a invoca vreun motiv anume.
Termenul în care produsele comandate de pe site-ul www.x-outdoor.ro pot fi returnate este de 14 zile de la data recepției lor.

Ce trebuie să faci pentru a returna un produs?
În primul rând ne anunți pe noi printr-un e-mail la adresa comenzi@x-outdoor.ro sau cu un apel la numărul de telefon 0356-437803. Nu uita să menționezi cel puțin un element de identificare: numele de pe care s-a făcut comanda sau numărul comenzii.
Orice comanzi de pe site poate fi schimbat în termen de 14 zile de la primirea coletului cu 2 condiții:
1. Produsul trebuie să fie în starea în care l-ai primit, cu etichetele atașate și cu cutia originală (in cazul bocancilor / sandalelor/bootsilor), să nu prezinte semne de uzură, pete sau defecte apărute în urma purtării.
2. Să plătesti taxa de transport până la noi. Taxa de transport pentru produsul cu care vei face schimbul va fi suportată de către X-Sport.

Orice schimb trebuie confirmat dinainte de noi! Nu acceptăm nici un colet dacă nu ne-ai anunțat înainte că ai trimis un schimb către noi. În plus, trebuie să îți comunicăm adresa la care să îl trimiți.

NU acceptăm colete cu ramburs CASH, cu ramburs COLET sau care sunt ambalate necorespunzător.
NU lipi adresa sau plicul cu AWB direct pe cutia de incaltaminte, ambalează produsul într-o pungă de transport sau în hârtie pentru a evita deteriorarea.
NU ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung la noi deteriorate.
În cazul în care nu dorești să schimbi produsul cu un altul, ci dorești să îți fie returnată contravaloarea produsului, aceasta se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile de la data recepționării produsului în sediul X-Sport.

Ține cont!
Dacă te gândești să returnezi un produs, nu îl folosi, nu îi deteriora cutia originală, nu îi rupe etichetele sau elementele de identificare și păstrează factura! Nu poți folosi produsele pe care le-ai primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a-ți permite să examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin fizic, nu pentru a-ți oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau la adresa de email comenzi@x-outdoor.ro.